Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Delikatesni med sa dodacima

U našoj suvenirskoj ponudi možete pronači med sa dodacima raznog suhog voća. Ističemo posebno pakiranje bagremovog meda sa dodacima u ukrasnoj šesterokutnoj staklenki.

Mogućnosti punjenja uz dodatke:

*suhog voća  *lješnjaka  *oraha  *smokava  *badema  *saća

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

 

Share

Delikatesni med-150 gr.

4,25  s PDV-om32,02 HRK

Pakiranje: 140 g
Kategorija:
Delikatesni med sa dodacima U našoj suvenirskoj ponudi možete pronači med sa dodacima raznog suhog voća. Ističemo posebno pakiranje bagremovog meda sa dodacima u ukrasnoj šesterokutnoj staklenki. Mogućnosti punjenja uz dodatke: *suhog voća  *lješnjaka  *oraha  *smokava  *badema  *saća SUVENIRI ZA TURIZAM Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Delikatesni med-150 gr.

Sastojci: Bagremov med sa dodacima - smokve, suho voće, brusnice, pčelinje saće, orasi, lješnjaci

Neto težina: 150 g
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Delikatesni med-150 gr.

Proizvodi i puni Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska