Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli

 

Cvjetni prah sa dodatkom crnog tartufa i cvjeta soli je jedinstveni i unikatni proizvod na tržištu. Osim što je jedini takav proizvod koji se može kupiti on je i vrhunska zdrava delikatesa koja se odlično slaže sa mnogim jelima. Izvrstan je sa svim tvrdim kravljim i kozjim sirevima, suhomesnatim proizvodima kao i nadjevima, umacima i kao dodatak pečenjima, ribljim specijalitetima i rižotima. Također koristi se sa Mozzarellom, Burratom te ostalim mekim sirevima kao i jogurtima, smoothie-ima i shake-ovima. Svakako može se miješati i sa medom.

Svoj specifičan aromatičan okus ovaj proizvod duguje sljubljivanju ekstra kvalitetnim i originalnim sastojcima- cvjetnom prahu, tartufima i cvjetu soli. U sinergiji ova tri sastojka daju izvanredan okus i poseban “touch” svakom tanjuru.

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

 

Share

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli -100g

5,99  s PDV-om45,13 HRK

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli   Cvjetni prah sa dodatkom crnog tartufa i cvjeta soli je jedinstveni i unikatni proizvod na tržištu. Osim što je jedini takav proizvod koji se može kupiti on je i vrhunska zdrava delikatesa koja se odlično slaže sa mnogim jelima. Izvrstan je sa svim tvrdim kravljim i kozjim […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli -100g

Neto količina: 100g

Sastojci: Cjetni prah -75g, cvijet soli-20g, ribani crni tartuf -5g.

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli -100g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Cvjetni prah-pelud sa tartufima i cvjetom soli -100g

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu na temp. do 8 c. Nakon otvaranja možete ju držati i u hladnjaku.

Napomena:Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.