Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Croatia in the box -Taste

 

Suvenirsko pakiranje Croatia in the box ocrtava svu raznolikost i bogatstvo okusa i mirisa sa raznovrsih lokaliteta u našoj zemlji. Naše običaje i naše ljude. Unutar ovoga originalnog poklon gastro suvenira pronaći ćete razne delikatese i autohtone proizvode kao suvenirske handmade ukrase te ručno rađene svijeće od pčelinjeg voska. Croatia in the box je idealan proizvod koji će vas podsjetiti na vaše ljetovanje ili kao poklon kojega ćete ponijeti sa putovanje.

Sastav paketa:

  • Delikatesni medni ocat 100ml
  • Suvenirski med Amforica sa prženim lješnjacima ili smokvama 135g
  • Suvenir magnet-Angel
  • Drvena žlica za med

croatia

 

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Croatia in the box -Taste

9,99  s PDV-om75,27 HRK

Kategorija:
Croatia in the box -Taste   Suvenirsko pakiranje Croatia in the box ocrtava svu raznolikost i bogatstvo okusa i mirisa sa raznovrsih lokaliteta u našoj zemlji. Naše običaje i naše ljude. Unutar ovoga originalnog poklon gastro suvenira pronaći ćete razne delikatese i autohtone proizvode kao suvenirske handmade ukrase te ručno rađene svijeće od pčelinjeg voska. […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Croatia in the box -Taste

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska.
Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Croatia in the box -Taste

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak.

Croatia in the box -Taste

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao,staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C)

Napomena: Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.

Croatia in the box -Taste

Neto količina/Sastav: 1xMedni ocat 100ml., 1x Suvenirski med Amforica sa prženim lješnjacima ili smokvama 135g., 1x Suvenir magnet-Angel., 1xDrvena žlica za med

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži