Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Crkvena svijeća od pčelinjeg voska koristi se za crkvena slavlja, krštenja, prve pričesti te krizme, Uskršnja i Božična slavlja i druge prigode. Svijeća od pčelinjeg voska je zdrava i prirodna. Naš pčelinji vosak dolazi izravno od pčelara iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća,bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultita time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

pcelinji- vosak

100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax.

Pčelinji vosak je obnovljivi, prirodni proizvod bez aditiva i dodataka. Pčelinji vosak ima netoksična svojstva što ga čini idealnim za čisto sagorjevanje..Za razliku od parafininskih svijeća, svijeće od pčelinjeg vosaka su hipoalergijske, idealane za osobe s alergijama ili drugim osjetljivostima te se preporučavaju kao pomoč u oblažavanju simptoma alergija. Negativni ioni, koje pri sagorjevanju oslobađaju svijeće od pčelinjeg voska utječu na čovjekovo raspoloženje i pospješuju da se osječamo bolje.

 

Share
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 recenzije korisnika

Crkvena svijeća velika-pčelinji vosak 420g.

11,28  s PDV-om84,99 HRK

Crkvena svijeća-Svijeća od voska-Voštanica-Svijeća za krizmu-Svijeća za krštenje-Uskrsna svijeća
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Crkvena svijeća velika-pčelinji vosak 420g.

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Crkvena svijeća velika-pčelinji vosak 420g.

Specifikacije:
Širina: 35 mm
Visina: 400 mm
Težina: 420 g
Vrijeme gorenja: 40 sati

Crkvena svijeća velika-pčelinji vosak 420g.

Proizvodi : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska.
Rok trajanja: Neograničen