Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Business paket

 

Business poklon paket je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i izenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket.

Posebno je zanimljivo što je svaki proizvod u ovome paketu pomno odabran kao plod razmišljanja i prijedloga cijelog stručnog tima koji se bavi ovom temom unutar našega gospodarstva. Na taj način smo dobili širinu  i sve želje i afinitete, kao i naše znanje sveli na odabir proizvoda koji su u sastavu ovoga poklon paketa.

 

 

“smell & health & delicacies”

 

Željeli smo cijeloj ovoj priči dati osobni dodir pa je Business poklon paket osmišljen na način da zapravo opisuje i na same, kao dio poslovne zajednice, naše strasti, hobije, poslovne pothvate i afinitete. Vjerujemo da će se mnogi u tome i sami prepoznati. Osim što smo zaljubljenici u prirodu i domaće i zdrave proizvode, velika nam je stras i kuhanje, fina i dobra “papica” kao i pokoja kapljica. Ugođaj toplog doma stvoriti ćemo lijepom i laganom ribljom večericom uz sezonsku salatu koja je začinjena našim Mednim octom.

Uz upaljenu svijeću od pčelinjeg voska po kojoj cijela prostorija predivno miriši lakše i ljepše se jede. Za aperitiv smo naravno ponudili jednu čašicu ohlađene domaće medene rakije, a na kraju smo za desert poslužili Dalmatisnke smokve uronjene u  vrhunski bagremov med.

Nismo zaboravili na zdravlje pa svaki dan započinjemo sa Mednom mješavinom Revital komplex koja sadrži matičnu mliječ koja je u funkciji jačanja imuniteta i ostanka u dobroj fomi. A kako bi nam i ruke bile ogledalo te nježne i meke, svako jutro ćemo ih namazati Propolis kremom.

Business paket sadrži sljedeće izvrsne proizvode:

  • Premium med sa orasima u ukrasnoj staklenki 400 g
  • Posuda za ulje od maslinovog drveta
  • Medica/Višnjevac u keramičkoj poklon boci 500 ml
  • Premium svijeća od pčelinjeg voska u čaši 150 g
  • Propolis krema za ruke
  • Kamenica-posuda za med-glazirana
  • Drvena žlica za med
  • Orasi, Pčelinji vosak
  • Aranžman i dekoracija

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

Primjere možete pogledati ovdje.

 

Share

Business paket

73,00  s PDV-om550,02 HRK

Kategorija:
Business paket   Business poklon paket je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i izenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket. Posebno je zanimljivo što je svaki proizvod u ovome paketu pomno odabran kao plod razmišljanja i prijedloga cijelog stručnog […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Business paket

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Business paket

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Business paket

Sastojci-neto količina: 1xPremium med sa orasima u ukrasnoj staklenki 400 g, 1x Posuda za ulje od maslinovog drveta, 1xMedica u poklon boci 500 ml, 1xPremium svijeća od pčelinjeg voska u čaši 150 g,., Ukrasna čašica, Suvenir keramička posuda za med, Orasi, Drvena žlica za med, Pčelinji vosak, Dekoracija