Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Poklon paket Business Elegant je jedan od naših najprodavanijih paketa. Posebno smo se trudili dati ovome paketu notu luksuza i stila kroz ambalažu i aranžiranje. Bogata mašna i dekoracija i decentna i umjerena poklon kutija atavljaju poklon paket Business Elegant u premium kategoriju darova.

Ovo exluziv poklon pakiranje sadrži proizvode koji odražavaju raznolikost vrsta i okusa Hrvatske. Ekološki prihvatljiva ambalaža koja je 100% reciklirajuća daje ovome paketu dodatnu vrijednost.

Sadržaj ovog iznimnog paketa je sljedeći:

  • Čaša za vino od maslinovog drveta
  • Etui za vizitke od maslinovog drveta
  • Med dodacima(orah, smokva, badem ili lješnjak)- 250g
  • 100% Matični sok- Aronija 200ml
  • Pčelinji vosak

Posebnu pozornost smo posvetili odabiru detalja, materijala i pakiranju samoga poklon paketa. Unutrašnjost je upotpunjena dekorativnim plodovima -orasima u ljusci i lješnjacima.

Sve zajedno u prirodnoj slamici te umotano u svilenkasti papir sa poklon karticom na koju ćemo rado napisati vašu poruku, čestitku ili pozdrav. Prilikom odabira vanjske generičke naljepnica vodili smo računa da bude decentna i nenapadna, a opet moderna i interesantna te da daje poseban začin eleganciji.

Kao primjer savršenog stila -Business Elegant paket

 

 

 

Share

Business Elegant

41,81  s PDV-om315,02 HRK

Kategorija:
Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Business Elegant

Sadrži-neto količina:
1xČaša za vino od maslinovog drveta, 1xEtui za vizitke od maslinovog drveta, 1xMed sa dodacima(orah, smokva, badem ili lješnjak)- 250g, 1x100% Matični sok- Aronija 200ml, 1xPčelinji vosak

Business Elegant

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Business Elegant

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska