Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Bee-Well torba

U poklon tobi Bee-well možete pronaći 3 odlična domaća proizvoda koji u svakom pogledu oduševiti i djecu i starije. Bilo da pravite palačinke ili kolače ili samo želite popraviti imunitet ili se na brzinu zasladiti Bee-well torba je ono što će Vas razveseliti. Domaći med i domaći pekmezi su nešto što svatko voli i obožava. Uz to ako nekome želite pokloniti ovu unikatnu jutenu torbu sa navedenim proizvodima napravili ste dobar odabir -prirodno i zdravo.

 

.

  • Sadržaj: Med sa dodacima 140 gr(smokva, orah, lješnjak ili badem),Domaći pekmez 140 g- breskva, Domaći pekmez 140g- šljivaUmatanje i aranžiranje

    Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

    Primjere možete pogledati ovdje

Prilagođeni pokloni

 

Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke. Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na [email protected]    Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

 

 

Share

Bee-Well torba

22,30 EUR
168,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Bee-Well torba U poklon tobi Bee-well možete pronaći 3 odlična domaća proizvoda koji u svakom pogledu oduševiti i djecu i starije. Bilo da pravite palačinke ili kolače ili samo želite popraviti imunitet ili se na brzinu zasladiti Bee-well torba je ono što će Vas razveseliti. Domaći med i domaći pekmezi su nešto što svatko voli […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Bee-Well torba

strong>Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Bee-Well torba

Neto količina-sadržaj:
1xMed sa dodacima 140 gr(smokva, orah, lješnjak ili badem), 1xDomaći pekmez 140 g- breskva,
1xDomaći pekmez 140g- šljiva

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži