Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Bagremov med sa komadom saća

 

Konzumirajte med u saću jer je to najzdraviji i najbolji način konzumacije zbog ostataka propolisa i peluda i matične mliječi koji se nalaze u pčelinjem saću. Med u saću je ukusniji od tečnog meda jer ima nakiselkast okus od sačuvanih organskih kiselina u saću. Zahvaljujući slatkim aromama i nježnom cvjetnom mirisu, bagremov med osvojio je mnoge ljubitelje meda.
Bagremov med je proizvod fantastične mješavine visokokvalitetnog meda i saća izravno iz košnice.

Ostaju sačuvana i etarična ulja biljaka sa kojih pčele sakupljaju nektar pa mu je i aroma bogatija i intenzivnija.Podjeća nas na djetinjstvo i žvakanje slatkog saću umjeto slatkiša.

Med u djevičanskom saću je najzdraviji i najkvalitetniji oblik konzumacije meda i garancija je da je med u izvornom obliku-onakav kakav su ga pčele proizvele-bez dodatnih obrada ili intervencija od strane čovjeka.

Saće sa medom se dobiva tijekom svibnja i lipnja- večinom na bagremovoj i kestenovoj paši. Medno saće se može čuvati na sobnoj temperaturi, ali isto tako se može i zamrznuti.

Share

Bagremov med sa komadom saća-150g

4,99  s PDV-om37,60 HRK

  Bagremov med sa komadom saća   Konzumirajte med u saću jer je to najzdraviji i najbolji način konzumacije zbog ostataka propolisa i peluda i matične mliječi koji se nalaze u pčelinjem saću. Med u saću je ukusniji od tečnog meda jer ima nakiselkast okus od sačuvanih organskih kiselina u saću. Zahvaljujući slatkim aromama i […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Bagremov med sa komadom saća-150g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Neto količina - 150 g

Bagremov med sa komadom saća-150g

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu na temp. do 8 c. Nakon otvaranja možete ju držati i u hladnjaku.

Sastojci: Med od bagrema -100g, medno saće -50g

Bagremov med sa komadom saća-150g

Napomena:Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.