Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

U potrazi ste za poklonima za poslovne partnere ili za Vaše najdraže?

Izaberite atraktivne poklone koje smo pažljivo pripremili za Vas.

Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s pokon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga!

Prilagođeni pokloni: Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prila-godili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Preuzmite naš katalog Suvenira i poklon paketa ovdje.

 

Aronija pack poklon paket sadrži sljedeće proizvode:

  • 100% matični sok aronije
  • Čaj od aronije
  • Džem aronija
  • Med sa aronijom i propolisom
  • Drvena žlica za med

Share

Aronija pack

12,48  s PDV-om94,03 HRK

Kategorija:
U potrazi ste za poklonima za poslovne partnere ili za Vaše najdraže? Izaberite atraktivne poklone koje smo pažljivo pripremili za Vas. Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s pokon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Aronija pack

Sastojci-neto količina: 1x 100%matični sok aronije 0,2l., 1xčaj od aronija 100g., 1xmed sa aronijom i propolisom 80g., 1x extra džem od aronija 80g, 1x drvena žlica za med

Aronija pack

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Aronija pack

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.