Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

MED BAGREM

Med bagrem izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. U svom sastavu sadrži više fruktoze od glukoze, stoga se sporo kristalizira i mjesecima ostaje u tekućem stanju.

Bagremov med pomaže kod nesanice i umiruje previše nadraženi živčani sustav. Otklanja posljedice nagomilanog stresa. Odličan za dišne puteve i protiv kašlja, vrtoglavice i klimakteričnih tegoba. Preporučuje se djeci, rekonvalescentima i pušačima. Med od bagrema je vrlo cjenjen kod bronhitisa i jedan je od najkorištenijih vrsta meda kod nas.

Preporučuje se uzimanje prije spavanja kao dodatak biljnim čajevima. Posebno je učinkovit s čajem od kamilice, gospine trave ili matičnjaka, koji pojačavaju njegovu učinkovitost.

CVJETNI MED

bogat je vitaminima i lako probavljiv, ljekovit za mnoge bolesti. Medicinski je dokazano da ovaj med blagotvorno djeluje u lječenju probavnih, plućnih i bubrežnih tegoba. Također pomaže kod bolesti srca i krvnih žila te povoljno djeluje na sve osobe kojima je potreban oporavak i dodatna energija.

Naš cvjetni med je jedan od najkvalitetnijih na tržištu, višestruko nagrađivan i hvaljen. Naše pčele ga sakupljaju na više lokacija u istočnoj Hrvatskoj-od Kopačog rita do posavskih livada i obronaka Dilja i Papuka.

MED KESTEN

Med od kestena jedan je od najkvalitetnijih medova uopće u svijetu. Naš kestenov med je višestruko nagrađivan na natjecanjima za ocijenjivanje kvalitete. Prikupljamo ga na našem imanju u na brdu povrh sela Kosna kod Dvora na Uni na Banovini gdje su največe kestenove šume u Europi. Na Banovini je čak 1700 hektara šuma pitomog kestena koji se od davnina iskorištavao kao sirovina za drvnu građu, nešto manje za ogrjev te za proizvodnju meda.

Kestenov med karakterističan je po tamnožutoj do crvenkastoj boji, jakom i oštrom mirisu te pomalo gorkom okusu. Pomaže kod smetnji probavnih organa (želudac, jetra, žuč, dvanaesterac). Preporuča se za izliječenje čira na želucu, žutice, bakterija u mokraćnom kanalu kao i protiv žgaravice i kiseline u želudcu.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

Share
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share
5.00 out of 5 based on 16 customer ratings
16 recenzije korisnika

Akcija – Med 3pak -10% ušteda

195,00 kn s PDV-om

Kategorija:
MED BAGREM Med bagrem izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. U svom sastavu sadrži više fruktoze od glukoze, stoga se sporo kristalizira i mjesecima ostaje u tekućem stanju. Bagremov med pomaže kod nesanice i umiruje previše nadraženi živčani sustav. Otklanja posljedice nagomilanog stresa. Odličan […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPay-a)
Dostava: 29,00 Kn (besplatna za narudžbe preko 399,00 kn)

Nema na zalihi

Share
Akcija – Med 3pak  -10% ušteda

Paket sadrži 1xMed Bagrem 900g., 1xMed Cvjetni 900g., 1xMed Kesten 900g.
Neto količina 3x900 g
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Akcija – Med 3pak  -10% ušteda

Način čuvanja Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Akcija – Med 3pak  -10% ušteda

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska