Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

MED BAGREM

Med bagrem izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. U svom sastavu sadrži više fruktoze od glukoze, stoga se sporo kristalizira i mjesecima ostaje u tekućem stanju.

Bagremov med pomaže kod nesanice i umiruje previše nadraženi živčani sustav. Otklanja posljedice nagomilanog stresa. Odličan za dišne puteve i protiv kašlja, vrtoglavice i klimakteričnih tegoba. Preporučuje se djeci, rekonvalescentima i pušačima. Med od bagrema je vrlo cjenjen kod bronhitisa i jedan je od najkorištenijih vrsta meda kod nas.

Preporučuje se uzimanje prije spavanja kao dodatak biljnim čajevima. Posebno je učinkovit s čajem od kamilice, gospine trave ili matičnjaka, koji pojačavaju njegovu učinkovitost.

CVJETNI MED

bogat je vitaminima i lako probavljiv, ljekovit za mnoge bolesti. Medicinski je dokazano da ovaj med blagotvorno djeluje u lječenju probavnih, plućnih i bubrežnih tegoba. Također pomaže kod bolesti srca i krvnih žila te povoljno djeluje na sve osobe kojima je potreban oporavak i dodatna energija.

Naš cvjetni med je jedan od najkvalitetnijih na tržištu, višestruko nagrađivan i hvaljen. Naše pčele ga sakupljaju na više lokacija u istočnoj Hrvatskoj-od Kopačog rita do posavskih livada i obronaka Dilja i Papuka.

Med od lipe

Med je svetložute boje, prepoznatljiv po svom jakom i specifičnom mirisu i izraženom okusu. Dobar je kod prehlad i gripa. Često se koristi kao dodatak čaju. Izvanrednog je okusa posebno se slaže uz čaj od mente i kamilice. Njegov božanstveni miris i okus ga svrstava u najkavalitetnije vrste medova uopće. Posebno je hvaljen u EU- zemljama Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Njemačkoj gdje je broj 1. pri odabiru vrsta meda.

Ovaj med pojačava rad srca i cirkulaciju, te nije preporučljivo davati ga osobama koje pate od bolesti srca i krvnih žila.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

 

Share
4.91 out of 5 based on 22 customer ratings
22 recenzije korisnika

Akcija-Med 3pak-9% ušteda

24,55 EUR
185,00 kn s PDV-om

Kategorija:
MED BAGREM Med bagrem izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. U svom sastavu sadrži više fruktoze od glukoze, stoga se sporo kristalizira i mjesecima ostaje u tekućem stanju. Bagremov med pomaže kod nesanice i umiruje previše nadraženi živčani sustav. Otklanja posljedice nagomilanog stresa. Odličan […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Akcija-Med 3pak-9% ušteda

Paket sadrži 1xMed Bagrem 700g., 1xMed Amorfa 700g., 1xMed Medljikovac 700g.
Neto količina 3x700 g
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Akcija-Med 3pak-9% ušteda

Način čuvanja Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Način čuvanja Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.

Akcija-Med 3pak-9% ušteda

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska