Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Svijeće  od 100% čistog pčelinjeg voska

imaju duže vrijeme  sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće lučice su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina.

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemo, vosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo i ponovo zapalimo.

Prirodne boje I nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamela. Boja pčelinjeg voska ovisi o tome ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjaka. Pčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano.

 

 

 

Share
5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
4 recenzije korisnika

Advent stup 4/1 kraft box

6,11  s PDV-om46,04 HRK

Kraft kutija 4/1
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Advent stup 4/1 kraft box

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Vrijeme gorenja: 9-11 sati (1 stup 58 g)

Dimenzije: Težina 4 x 58g, Širina 35 mm, Visina 65 mm

Advent stup 4/1 kraft box

ProizvodiPčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska
Neto količina: 4x58 g