Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

 

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner..

Poklon paket Sweet je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i iznenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Handmade ručno izrađena drvena poklon kutija i pomno odabrani domaći i lokalni proizvodi vrhunske kvalitete iz vlastite proizvodnje garancija su uspjeha i postizanja same svrhe darivanja.

 

Poklon paket Sweet sadrži sljedeće izvrsne proizvode:

  • Medica/Medena rakija u ukrasnoj boci 200ml
  • Ukrasna staklenka Amforica -Med sa bademima 140g
  • Ukrasna staklenka Amforica-Med sa Lješnjacima 140g
  • Drvena žlica za med
  • Ukrasna Handmade drvena kutija

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

Primjere možete pogledati ovdje.

Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Poklon paket Sweet

25,22  s PDV-om190,02 HRK

Kategorija:
    Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket Sweet

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Poklon paket Sweet

Sastojci-neto količina: 1xMedica u ukrasnoj boci 200ml, 1x Bagremov med sa bademima 140g, 1xBagremov med sa prženim lješnjacima 140g, Handmade drvena kutija, Dekoracija