Suvenirska ponuda

SUVENIRI ZA TURIZAM

 

Otkrijte našu ponudu suvenira, gastro pakiranja meda i ostalih autohtonih proizvoda namjenjenih za prodaju u turizmu i turističkim objektima -suvenirnicama, trgovinama hranom, poklon galerijama, vinarijama, gift shopovima, restoranima, apartmanima i ostalim objektima.

Katalog suvenira i delikatesa možete skinuti ovdje.

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski i originalna gastro delicija suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova ili kao znak zahvale gostima za boravak u vašim apartmanima.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu.

Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske.

Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Prikazuje se svih 49 rezultata